C/de la Punxa 2, Cala Montgó - L'Escala 17130 - Tel.972 059 505

  • Instagram - Círculo Blanco
  • Facebook - círculo blanco

La història parla d'un mariner d'origen desconegut que pels voltants de l'any 1874 navegava tranquil·lament per les aigües del Mediterrani amb un antic bot de color blau turquesa. Transportava queviures d'indrets desconeguts d'orient fins que una forta brisa marina el va portar a embarrancar a una cala inhòspita de la

Costa Brava: Cala Montgó.

 

Amb els taulons del seu bot blau turquesa debastats pel temporal, va aconseguir construir-se un petit refugi a 50 metres de la platja. Les seves habilitats de pesca li van permetre aconseguir el millor peix fresc del mediterrani, que convinant-los amb les provisions rescatades del naufragi va aconseguir assentar-se en aquest únic i privilegiat indret.

Cala Montgó - 1874

D'aquesta antiga història (que les males llengües diran que és inventada)
neix el Restaurant Oreig, la voluntat del qual és la de retre homenatge a la ventrisca que va fer que el nostre mariner naufragués a Cala Montgó.

La cuina que oferim també està inspirada amb la història del nostre estimat navegant: una cuina de proximitat amb productes frescos i de primera qualitat.

Així, com no podria ser d'una altra manera, fem cuina japonesa amb ingredients i queviures d'orient, i cuina mediterrània. En resum, una mena de fusió entre la cuina mediterrània i japonesa. No et podem explicar gaire més... així que només queda dir-te que vingui a provar-la per a descobrir-la.